Persberichten

 

 

6-02-2011 Mels Dees volgt Ruud de Wit op als hoofdredacteur Vastgoedmarkt

Mels Dees (44) is per 1 januari j.l. Ruud de Wit (61) opgevolgd als hoofdredacteur van Vastgoedmarkt en de Engelstalige publicatie VGM/Real Estate. Dees was voorheen hoofdredacteur/uitgever van de Automatisering Gids, eveneens een uitgave van de Sdu. Ook was hij twee jaar hoofdredacteur van Panorama.  Bij Vastgoedmarkt zal hij naast hoofdredacteur ook de uitgeverspositie bekleden. Vastgoedmarkt is de marktleider in Nederland op het gebied van publicaties, die zijn gespecialiseerd in commercieel onroerend goed.

Ruud de Wit, die de afgelopen tien jaar hoofdredacteur van Vastgoedmarkt was, zal nog zeker anderhalf jaar als adviseur aan Vastgoedmarkt verbonden blijven en daarnaast de directie van de Sdu adviseren over aan vastgoed relateerde zaken en publicaties. Daarnaast zal hij beperkt actief blijven als consultant op het terrein van commercieel vastgoed en communicatie. Gedurende zijn dertig jaar lange loopbaan in de journalistiek was De Wit onder meer 15 jaar als buitenlands correspondent voor de GPD werkzaam in Suriname, Zuidelijk Afrika , Spanje/Portugal en Noord Afrika. Ook was hij zeven jaar lid van het MT/hoofdredactie van het Limburgs Dagblad als chefredacteur. Daarnaast werkte voor talrijke Nederlandse omroepen, zowel op de radio en televisie (NOS, Veronica Nieuwsradio, TROS, VARA, KRO, EO en NCRV), en andere publicaties zoals Onze Wereld, Folia Civitatis en andere universiteitsbladen, Vrij Nederland en De Nieuwe Revu.

____________________________________________________________

 

Persbericht; 25-06-2012 DijkRaad externe toezichthouder bij WFN

 

DijkRaad is door het management van  Woningfonds Nederland (WFN) aangetrokken als externe toezichthouder. Woningfonds Nederland is een beleggingsfonds voor institutionele en grootschalige beleggers. Het fonds, dat in 2007 werd opgericht, belegt in het middensegment van nieuw te ontwikkelen en nieuw te bouwen beleggershuurwoningen. Woningfonds Nederland heeft de structuur van een non-listed closed-end vastgoedfonds en kent drie seeding investors. Deze investeerders hebben aangegeven hun belang af te willen bouwen.


DijkRaad is opgericht door Egbert Dijkstra. DijkRaad is een onafhankelijke vastgoedspecialist op het gebied van advisering en consultancy in vastgoed.
DijkRaad is reeds actief als lid van de Adviesraad van GreenStep, als vastgoedadviseur van Stichting Pensioenfonds Wonen en als externe toezichthouder bij Stichting Pensioenfonds Grafische Bedrijven. De oprichter van DijkRaad, Egbert Dijkstra, was tot oktober 2010 directeur van de institutionele belegger Delta Lloyd Vastgoed.

 

De aanstelling van DijkRaad tot externe toezichthouder van WFN past in het governance beleid van WFN, aldus de fondsmanagers Guus Dunlop en Giedo Mensink.

Als externe partij zal DijkRaad zich vooral richten op het toezicht op de uitvoering van het toekomstige fondsbeleid van WFN dat er op gericht zal zijn, het belang van de zittende investeerders af te bouwen. ‘Omdat directe complex-gewijze verkoop in de huidige markt niet in alle gevallen tot de gewenste resultaten zal leiden en omdat afbouwen van bestaande belangen niet hetzelfde betekent als afbreken van de bestaande structuren, wordt er nadrukkelijk ook gekeken naar alternatieve mogelijkheden.’

 

 

Voor nadere informatie en een toelichting kunt u zich wenden tot:

 

WFN Management: 026 384 1290


Of: Egbert Dijkstra van DijkRaad: 06 3951 3328

 

Website:  www.woningfonds.com

 

____________________________________________________________

Persbericht; September 2012  Ruud de Wit blijft adviseur bij Vastgoedmarkt

Voor betreffend bericht, klik hier.

 

 

Copyright © 2012 ruuddewit.nl

 

 

 

 

Nieuws

 

Biografie »
Ruud de Wit was tussen 2001 en januari 2011 hoofdredacteur van Vastgoedmarkt...

 

Contact »
Voor meer informatie of contact.

 

Persberichten »
Een overzicht van door Ruud de Wit geschreven persberichten.

 

Artikelen »
Vind hier een overzicht van door Ruud de Wit geschreven artikelen.

 

Ruud de Wit .nl

Vastgoedadviezen - Consultancy - Communicatievragen - Journalistieke Producties